Eveniment

Căile de acces în Policlinica Alexandria vor fi reabilitate în 2015, interiorul mai are de aşteptat

10754636_734113003337040_952565443_oSe pare că principiul “am văzut, am discutat, nu se poate”, are o soluţie, cel puţin în parte, iar căile de acces ale Policlinicii din Alexandria vor fi reabilitate în anul 2015. Cel puţin aşa susţine preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, despre subiectul care a agitat spiritele în spaţiul public. Şi nici nu e de mirare, având în vedere că alexăndrenii sunt primiţi în condiţii ostile încă de la primii paşi făcuţi în incinta Policlinicii. Gropile şi lacurile, atunci când plouă, “fac intrarea” mobilierului în stare avansată de degradare, holurilor parţial iluminate şi neîncălzite, băilor insuficiente şi geamurilor sparte sau care nu se mai închid cum trebuie.

„Am discutat situaţia, s-au făcut demersuri şi am prins bani în bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru a putea fi reabilitate căile de acces în Policlinică, respectiv aleile şi faţada clădirii. O să fie purtate nişte discuţii şi cu medicii care au cumpărat spaţii acolo, pentru a participa şi ei cu o cotă parte la soluţionarea problemei”.

În ce priveşte holurile interioare, unde mizeria, scaunele rupte, pereţii scorojiţi şi toaletele mai mult sau mai puţin curate îi întâmpină pe cei care trec pragul clădirii, acestea mai au de aşteptat, întrucât nu se pot aloca bani de la bugetul local pentru reabilitarea unor spaţii private.

„Nu pot să vin cu bani de la buget să renovez nişte spaţii care nu sunt ale Consiliului Judeţean, nişte spaţii pe care le-au cumpărat medicii”, a mai spus Adrian Gâdea. (Violeta Mocanu)

 

 

2 Comments

 1. Sunt zeci de cabinete private in Policlinica si niciunui medic nu i-a pasat de conditiile in care isi primeste pacientii, de felul cum asteapta acestia pe holuri. Este 20 de lei un scaun pliabil, este 20 de lei o galeata cu vopsea lavabila. Medicii stau si se plang tuturor(vezi cazul doctorului Protopopescu) ca nu le sunt modernizate locatiile PRIVATE in care presteaza serviciile medicale, unele de calitate indoielnica…Ce veti face domnilor doctori dupa ce populatia din mediul rural, pe care acum va bazati, va invata sa nu mai mearga la Policlinica si va alege servicii medicale serioase?

  • Cabinet Recuperare
   Dr.Crisan Ileana
   Alexandria str.Mihaita Filipescu nr.30

   Drept la replica pentru articolul Caile de acces in Policlinica Alexandria vor fii reabilitate in 2015,interiorul mai are de asteptat din ziarul Teleorman si comentariul lui Dan din data de 16.02.2015 .
   Am incercat sa dau un replay dar nu am reusit.
   Atunci cind faci o afirmatie este necesara o minima decenta pentru a nu afecta in nici un fel demnitatea cuiva.
   Voi relata in continuare purul adevar in conformitate cu realitatea care poate oricind sa fie verificata.
   Propritarul cladirii Policlinicii Judetene TR.este Consiliu Judetean TR.de la care medicii au cumparat doar 17 spatii.Fiecare medic proprietar privat a efectuat reparatii si igienizarea spatiului a carui proprietar privat este,ba mai mult au renovat si igienizat si o buna parte din spatiile de folosinta comuna care sint in proprietatea CJ TR fara a pretinde nici un fel de despagubire din partea CJ TR.
   Deci afirmatia facuta de d-l Adrian Gidea este un Neadevar ,afirmatie contrazisa chiar de D-l Adrian Gidea in raspunsul nr.12539/20.11.201
   la una dim multele noastre adrese,in care se face precizarea ca medicii cu proprietati private detin doar 28% din totalul suprafetei de spatiu de folosinta comuna restul fiind in proprietatea CJ TR.
   In concluzie nu am cerut nici macar un ban CJ TR ci doar am facut presiuni la nivelul CJ TR sa reconditioneze si sa igienizeze,sa modernizeze spatiile care sint in proprietatea CJ TR.
   Asteptam din partea CJ TR sa se implice in rezolvarea acestei situatii care treneaza de foarte multi ani si sa nu mai paseze responsabilitatea Spitalului Judetean chiar sa retraga calitatea de administrator Spitalului care s-a dovedit un foarte prost administrator de fapt a lipsit cu desavirsire.
   De aemenea asteptam sa ne fie comunicata valoarea lucrarilor si cota parte care ne revine pentru cei 28% din spatiu de folosinta comuna din interior si cei 9% cota parte din terenul aferent imobilului.

   Reprezentant legal
   Data 18.02.2015
   Dr.Crisan Ileana

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.