Eveniment

Cadavrul unui tânăr, găsit pe un câmp, în apropierea localităţii Scurtu Mare / FOTO

Monica DUMITRESCU

Alertate de un localnic, autorităţile au descoperit în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe câmp, la aproximativ 1 km de localitatea Scurtu Mare, cadavrul unui tânăr de 22 de ani, George Dinu.

Căutările au început după ce un sătean a descoperit pe drumul ce leagă localităţile Scurtu Mare şi Drăceşti un motoscuter avariat. Mai mult decât atât, martorul susţine că a văzut o altercaţie între tânărul respectiv şi agenţii de la o firmă de pază angajată să păzescă instalaţiile petroliere din zonă.

Necropsia arată însă că decesul a survenit în urma îngheţului, cadavrul neprezentând urme ale vreunei agresiuni. După primele cercetări, anchetatorii au descoperit că tânărului al cărui cadavru a fost găsit i-a fost pulverizat pe faţă spray paralizant, după care acesta a luat-o la fugă pe câmp. Cadavrul a fost găsit în câmp la aproximativ 160 de metri de drum şi se presupune că tânărului i-a venit rău din cauza sprayului paralizant şi a efortului, după care din cauza gerului a îngheţat. Doi agenţi de la firma de pază sunt cercetaţi în acest caz, pentru a se stabili gradul de implicare.

Martorii spun că tânărul se întorcea acasă în localitatea Drăceşti de la o cârciumă din Scurtu Mare, în seara zilei de vineri, 13 februarie, împreună cu un prieten, proprietarul motoscuterului găsit avariat. Drumul li s-a intersectat cu maşina unei firme de pază care patrula în zona în care se găsesc multe instalaţii ale Schelei Videle. Între agenţii de pază şi tineri a izbucnit un scandal, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între agenţi şi tânărul care îl însoţea pe George Dinu.

Localnicii şi rudele tânărului George Dinu sunt şocaţi de cele întâmplate. Spun că era un tânăr cuminte, muncitor, care nu avusese probleme cu legea niciodată. Tânărul lucra în străinătate şi se întorsese acasă cu aproximativ 2 săptămâni în urmă.

crima1crima2crima3crima4crima5

One Comment

  1. hakan akkuş

    cum zice otopsia nu este urmele lovitora eu sunt strain si eu am plecat acolo egzact am vazut fata lui este mult urmele lovitoara terog pracurur romania cel mai mare facet altu parta sau la bucureşti alta otopsia asta baiatu omorot dupa bataie era tıner sal ierta domnezeu o viata nicu data nu sa cumpara cu banii !!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.