Bursa locurilor de muncă la Alexandria, Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman organizează, vineri, 20 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment ce se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă si a celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.

Evenimentul se va desfăşura în cele trei municipii din judeţ, respectiv Alexandria, Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele, şi reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă si sunt interesaţi să cunoască mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se orienteze/reorienteze profesional către ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de mediere, informare şi consiliere profesională, programe de formare profesională, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilitaţii forţei de muncă a persoanelor aflate în evidenţă.

Agenţii economici care doresc să participe la eveniment trebuie să contacteze reprezentanţii instituţiei, astfel vor avea prilejul să recruteze direct personalul, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncã pe care îl oferă.

Agenții economici interesati să participe la bursă pot contacta AJOFM Teleorman până pe data de 19 aprilie 2018 sau pot să depună ofertele de locuri de muncã la numarul de fax 0247/311164 sau pe adresa de email ajofm@tr.anofm.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă şi numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum şi meseriile corespunzătoare acestora. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. Adrian Popescu- CARUCIOR says:

    Angajam la DJPC, membrii pesede, munca si prezenta fictiva, bani garla in cont, va rugam adresati-va lui Liviu DRAKNEA!!!!!!

Leave a Comment

*

code