Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Bătrână găsită fără suflare în locuinţa sa din Alexandria

O femeie în vârstă de 95 de ani, din municipiul Alexandria, a fost găsită fără suflare în locuinţa sa, în seara zile de miercuri, 1 noiembrie.

Alertate prin numărul unic de urgenţă 112, autorităţile au găsit-o pe femeie în apartamentul său, aflat la etajul doi al unui bloc din zona Pieţei centrale, fără semne vitale şi cu o plagă în zona capului.

Pentru deblocarea uşii apartamentului, au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Alexandria cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, a declarat mr. Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU “A.D. Ghica” Teleorman.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, Teodora Dragole, femeia nu prezenta urme de violenţă în zona capului, gâtului sau corpului, în cauză s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar cercetările vor fi efectuate prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. (Violeta Mocanu)

 

 

Leave a Comment

*

code