Bătrână de 91 de ani, scoasă de pompieri din fântâna în care căzuse

Pompierii videleni au salvat o bătrână, în vârstă de 91 de ani, care căzuse într-o fântână, în localitatea Merenii de Sus, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A.D. Ghica”, mr. Gelu Dragomir. Se pare că acesteia i s-a făcut rău în timp ce scotea apă din fântâna cu diametru de circa un metru, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Salvatorii au fost alertaţi în dimineaţa zilei de marţi, 9 ianuarie, de un vecin al bătrânei, care a observat incidentul, a precizat sursa citată.

“Pompierii au scos-o pe bătrână cu ajutorul unei scări culisabile şi a unor cordiţe de salvare, în mai puţin de 10 minute, aceasta fiind predată conştientă echipajului SMURD”, a precizat mr. Gelu Dragomir.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A.D. Ghica”, mr. Gelu Dragomir, bătrâna era conştientă, stabilă, cooperantă, uşor hipotermică şi, după acordarea primului ajutor, a fost transportată la Spitalul Videle.

La intervenţie au participat 12 pompieri, cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, potrivit informaţiilor furnizate. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code