Bătrân legat şi bătut pentru o sută de lei şi un baston din lemn

Persoane încă necunoscute au intrat, joi, 4 ianuarie, în locuinţa unui bătrân din localitatea Pietroşani, de unde au plecat cu o sută de lei, un telefon mobil şi un baston de lemn. Mai mult, pentru a putea scotoci în voie casa bătrânului, tâlharii l-au legat pe acesta cu o sfoară şi l-au imobilizat în pat.

“În data de 4 ianuarie, poliţiştii din Zimnicea au fost sesizaţi de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Pietroşani, cu privire la faptul că vecinul său a fost tâlhărit. La faţa locului, poliţiştii au constatat că în seara zilei de 4 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa unui bărbat în vârstă de 74 de ani şi au exercitat asupra acestuia acte de violenţă, l-au legat şi l-au imobilizat în pat, cu faţa în jos, şi l-au lovit în zona capului”, a declarat Teodora Dragole, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman.

Hoţii l-au întrebat pe bătrân câţi bani are şi, când au auzit că are doar o sută de lei, s-au apucat să scotocească prin locuinţa bărbatului, unde au mai găsit un telefon mobil, dar şi un baston de lemn. Tâlharii au luat bunurile bătrânului şi s-au făcut nevăzuţi.

“În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată, urmând a se propune soluţie prin Parchet. S-a întocmit un cerc de suspecţi, însă deocamdată nu au fost identificate persoanele care au săvârşit fapta”, a mai precizat Teodora Dragole referitor la subiect. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code