Sport

Baseball – Prestaţie onorabilă pentru tinerii alexăndreni la Târgu Neamţ

baseballÎn perioada 1-5 octombrie a.c. s-a desfăşurat în judeţul Neamţ, prima etapă a programului dedicat selecţiei şi promovării basebalului la nivel juvenil, program organizat de Ministerul Sportului şi Tineretului. La acţiunea desfăşurată la Târgu Neamţ au participat 120 de sportivi cu vârste între 8 şi 10 ani, între care şi o grupă din 15 sportivi din Alexandria, coordonaţi de antrenorul Dinu Stoianof. Acesta s-a declarat multumit de rezultatele obţinute de sportivii alexăndreni, care au participat din partea Palatului copiilor – Atletico Alexandria, şi a precizat faptul că obiectivul major propus pentru această acţiune de iniţiere şi pregătire în baseball este selecţionarea unui număr de sportivi pentru lotul naţional care va participa anul viitor la Campionatul European.

“A fost o primă etapă a programului de iniţiere şi pregătire în baseball, desfăşurată la Târgu Neamţ, în care noi am avut 15 copii prezenţi, consider că obiectivul propus l-am realizat, însă pentru noi este importantă etapa a doua a programului acesta, care se va desfăşura la Alexandria, la începutul lunii noiembrie. În urma acelui turneu, sper ca un număr de patru sportivi din Alexandria să fie incluşi în lotul naţional al României care va participa la Campionatul European din Italia, din 2015”, a spus antrenorul Dinu Stoianof.

Etapa de iniţiere şi pregătire în baseball desfăşurată la Târgu Neamţ, în perioada 1-5 octombrie, va fi urmată de a doua etapă, stabilită în Alexandria, în perioada 1-6 noiembrie a.c. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.