Sport

Baseball – Atletico Alexandria este din nou campioană naţională la seniori!

Într-un sezon în care problemele financiare au fost mai grave decât în alţi ani, campionatul naţional de baseball pentru seniori s-a încheiat recent, odată cu disputarea fazei play-off. Turneul final, disputat la Alexandria, n-a avut la start decât două echipe, principalele pretendente la titlul naţional, Atletico Alexandria şi CSS/LPS Roman. Acestea s-au întâlnit în ceea ce avea să fie finala campionatului 2013, după un sezon care debutase în luna mai, cu cinci echipe înscrise, dar care nu şi-au mai putut permite să continue în competiţie.

Desfăşurată pe terenul Peco din Alexandria, finala campionatului de baseball a fost una foarte echilibrată, câştigată în final de gazdele de la Atletico cu scorul 3-1. În urma acestei victorii, echipa antrenată şi finanţată de Andrei Mirescu a obţinut un nou titlu naţional la seniori, adjudecându-şi în acest an şi Cupa României.

Clasamentul final al campionatului naţional de baseball seniori în acest an a fost următorul: 1. Atletico Alexandria (campioană naţională), 2. CSS/LPS Roman, 3. CSS Suceava, 4. Leaders Călăraşi, 5. CS Baseball şi Softball Târgu Mureş.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.