Sport

Baschet Under 16 – Start cu dreptul pentru CSS Alexandria în turneul final

În aceste zile, Sala Sporturilor din Alexandria este gazda turneului final de baschet feminin Under 16 (sportive născute în 1998 şi mai mici), la care participă cele opt echipe calificate în urma etapelor de zonă. CSS Alexandria, gazda şi favorita turneului, a pornit cu dreptul în competiţie şi a câştigat primul joc la scor concludent (71-40) contra echipei CSS Bega Timişoara. Aseară, alexăndrencele pregătite de Mădălin Piperea au întâlnit pe CSS Sibiu, iar în ultimul joc al grupei, de vineri, vor avea adversare jucătoarele din Cluj Napoca. Campioană naţională în ultimii patru ani pentru generaţia ’98, echipa CSS Alexandria este principala favorită la medalia de aur şi în acest an, mai ales că jucătoarele pregătite de Mădălin Piperea au reuşit recent să obţină titlul naţional şi la ONSS licee. Dacă vor câştiga grupa din care fac parte, alexăndrencele vor juca semifinala turneului sâmbătă (24.05), de la ora 19.00, iar finala campionatului, în care se vor întâlni învingătoarele din semifinale, se va juca duminică, 25 mai, cu începere de la ora 15.00.

Imediat după finală, în Sala sporturilor din Alexandria este stabilită festivitatea de premiere a Campionatului naţional Under 16.

Programul ultimei etape din faza grupelor turneului final de baschet feminin U-16 este următorul (vineri, 25.05):

Grupa F / etapa a 3-a

– (17.00) ACS Champions Bucureşti – LAPI Dej

– (19.00) CSU Cuadripol Braşov – Phoenix LPS Galaţi

Grupa G / etapa a 3-a

– (13.00) CSS Alexandria – CS Napoca Baschet School

– (15.00) CSS Sibiu – CSS Bega Timişoara.

Sâmbătă 24 mai sunt programate semifinalele şi jocuri pentru clasament, iar duminică 25 mai sunt programate finalele turneului (finala ora 15.00, festivitatea de premiere în jurul orei 17.00).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.