Eveniment

Bărbatul dispărut lucrează ca paznic la balastiera de la Plosca și seara trecută a sesizat la 112 un furt de fier vechi

Bărbatul dispărut la Plosca a sunat seara trecută la 112 să sesizeze un furt de fier vechi de la societatea la care lucrează drept paznic. Informația a fost confirmată de reprezentanții IPJ Teleorman, care au precizat că bărbatul a apelat numărul unic de urgență 112, seara trecută, în jurul orei 18.00, însă sesizarea sa nu s-a confirmat. Totodată, potrivit IPJ Teleorman, bărbatul a fost consiliat.

Bărbatul este din Peretu, iar naveta spre serviciu, balastiera de la Plosca, o făcea pe jos. Potrivit unor surse, azi dimineață, acesta nu a fost găsit la locul de muncă de către paznicul care ar fi trebuit să-l schimbe, dar nici acasă nu a ajuns. Cum au trecut orele și nici urmă de om, familia a sesizat dispariția acestuia la postul de poliție din localitate. Autoritățile au început căutările cu mai bine de două ore în urmă, însă fără rezultat.

Potrivit unor martori de la fața locului, câinele de urmă ar fi ajuns până la fântâna unde s-a crezut inițial că ar fi putut să cadă bărbatul, însă salvatorii n-au găsit nici urmă de acesta în interiorul fântânii. Căutările au fost extinse la un canal care se află la aproximativ 20 de metri de fântână.

Cu puțin timp în urmă, reprezentanții ISU Teleorman au anunțat că au încetat căutările persoanei dispărute, iar cazul a rămas în atenția poliției, pentru cercetări.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.