Eveniment

Bărbat de 55 de ani, din Olteni, răpus de coronavirus/ Numărul deceselor provocate de COVID-19 în județ ajunge la șase

La nivelul județului Teleorman a fost înregistrat decesul cu numărul șase provocat de infecția cu noul coronavirus. Cu puțin timp în urmă, Institutul de Sănătate Publică a raportat trei noi decese provocate de infecția cu SARS-CoV-2, între acestea și unul din Teleorman.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 ani, internat luni, 27 aprilie, la Spitalul Marius Nasta. I-au fost recoltate probe miercuri, 28 aprilie, a fost confirmat pozitiv și a decedat în aceeași zi, transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Conform INSP, bărbatul avea condiții medicale preexistente, respectiv: carcinom scuamos pulmonar stâng – tratament cu imunoterapie, tetrapareza remisa (dupa AVC), cardiopatie ischemica cronică, fibrilație atrială paroxistică, obezitate, hepatită cronică cu virus B.

Potrivit unor surse, bărbatul este din Olteni, unde Direcția de Sănătate Publică va demara o anchetă epidemiologică, pentru a stabili persoanele cu care acesta a intrat în contact și cui ar mai fi putut transmite virusul.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.