Eveniment

Bărbat accidentat mortal la Mereni, autorul a părăsit locul accidentului

Poliţiştii din Videle au fost sesizaţi, miercuri, 9 iulie, prin apel telefonic la 112, de către o persoană din comuna Mereni,cu privire la faptul că pe DJ 601, pe raza comunei Mereni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu moartea unei persoane.

În baza celor sesizate, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate erau adevărate şi că pe DJ 601, la kilometrul 10, se afla o persoană întinsă pe carosabil. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Ambulanţei, care a constatat decesul. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 52 de ani, este din comuna Mereni şi a fost lovit de un autoturism neidentificat, în urma impactului decedând; şoferul a părăsit locul accidentului.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti a fost identificat autorul accidentului în persoana unui bărbat din Videle, în vârstă de 34 de ani. În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.