Social

Bani pentru vârstnicii de la Talpa

consiliulIoan DUMITRESCU

Primarul comunei Talpa, Benone Rababoc, a solicitat Consiliului Judeţean Teleorman alocarea pentru anul 2015 a sumei de 424.644 lei, reprezentând cheltuieli salariale la Centrul Rezidenţial pentru persoane vârstnice dependente Sf. Maria din comuna Talpa. Potrivit organigramei şi statului de funcţii, în Centrul Rezidenţial pentru persoane vârstnice dependente îşi desfăşoară activitatea 25 de salariaţi: un manager, un administrator, 12 îngrijitori persoane vârstnice, un şofer, un fochist, 5 îngrijitori curăţenie, 2 muncitori necalificaţi şi 2 bucătari.

Proiectul de hotărâre al Consiliului Judeţean Teleorman, prin care se alocă banii respectivi a fost aprobat, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ionuţ Gâdea, a amintit în expunerea de motive că între Consiliul local Talpa şi Consiliul judeţean Teleorman a fost încheiat un contract de asociere încă din anul 2010.

Preşedintele Adrian Ionuţ Gâdea a mai spus: „O modalitate prin care se pot asigura servicii de protecţie socială de calitate, este aceea prin implicarea Consiliului Judeţean Teleorman în rezolvarea acestor probleme, respectiv în susţinerea funcţionării Centrului Rezidenţial pentru persoane vârstnice dependente SF. Maria”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.