Sport

Balauru şi Toşca, teleormănenii cu cel mai bun sezon 2013

S-au încheiat majoritatea competiţiilor fotbalistice, pe plan judeţean sau naţional, doar Liga 1 a mai rămas să îşi dispute două etape în acest sezon. Pentru cei doi teleormăneni care activează în prima ligă a ţării, portarul Dragoş Balauru şi fundaşul Alin Toşca, ambii echipieri la Viitorul Constanţa, traversează o perioadă fastă a carierei lor, deşi echipa pentru care evoluează nu este pe un loc liniştitor în clasament. Gruparea din Constanţa, patronată de Gheorghe Hagi, are ca obiectiv menţinerea în prima ligă naţională, dar şi promovarea unui număr cât mai mare de tineri fotbalişti; iar prezenţa celor doi teleormăneni în rândul echipei care îşi dispută jocurile de pe teren propriu la Chiajna, este una notabilă.

Dragoş Balauru, jucător originar din Poroschia, în vârstă de 24 de ani (pe care i-a împlinit în luna noiembrie), a ajuns la Viitorul Constanţa în toamna acestui an, iar debutul pe prima scenă fotbalistică a ţării l-a avut în urmă cu mai bine de trei ani, pentru FCM Târgu Mureş.

Alin Toşca, sportiv originar din Alexandria, în vârstă de 21 de ani, evoluează preponderent pe banda stângă, şi are în palmares mai multe sezoane de Liga 1, atât pentru Steaua şi Unirea Urziceni, cât şi pentru Viitorul Cosntanţa.

În acest week-end, Liga 1 îşi disputa etapa a 18-a, prima a returului de campionat; Viitorul Constanţa joacă sâmbătă, 14 decembrie, pe terenul liderului clasamentului, Astra Giurgiu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.