Sport

Bădăuţă a semnat cu ACS Berceni – FCM Alexandria a rămas fără golgheter

În ultimele zile, lotul echipei FCM Alexandria s-a pregătit, atât în sală, cât şi pe pista stadionului Municipal, fără golgheterul din turul campionatului. Cătălin Bădăuţă, cel care plecat iniţial la Bucureşti, pentru a discuta cu Dinamo, club cu care se află sub contract până în vară. Deşi varianta oficială a fost rezolvarea situaţiei sale contractuale cu clubul bucureştean, Bădăuţă a ajuns în cele din urmă la ACS Berceni (Liga a 2-a)! Trecerea atacantului alexăndrean către ACS Berceni s-a făcut în baza înţelegerii existente între clubul ilfovean şi Dinamo, care de-a lungul ultimilor ani au avut o colaborare destul de srânsă.

“Am semnat acum câteva zile, pentru un an şi jumătate, cu echipa din Berceni, consider că este o şansă pentru mine să joc la Liga a 2-a, important este să confirm. Cei de aici mă ştiau de mai mult timp, am mai colaborat cu antrenorul Dragnea, şi pot să spun că deja m-am integrat în echipă. Despre Alexandria ce pot să spun, m-am simţit bine acolo, era o echipă destul de omogenă, mai ales în partea a doua a turului, eu le doresc succes să câştige campionatul judeţean şi să promoveze în Liga a 3-a. Cât despre titlul de golgheter, sper să îl obţină un fotbalist de la Alexandria, eu îmi doresc să marchez pentru Berceni”, a spus pentru Ziarul Teleormanul atacantul Cătălin Bădăuţă.

Pentru golgheterul Ligii a 4-a judeţeană este un pas mare în carieră, chiar dacă părăseşte pe FCM Alexandria pe locul 3 şi era unul din titularii lotului, însă noua sa echipă, pregătită de Marin Dragnea, este pe locul 5 în seria I, Liga a 2-a. În turul campionatului judeţean Cătălin Bădăuţă a înscris de 13 ori şi este considerat unul din cei mai importanţi atacanţi teleormăneni la acest moment.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.