Social

Bacalaureat 2014 – Au fost stabilite centrele de examen şi de evaluare a lucrărilor

bacMonica DUMITRESCU

Cei aproximativ 3000 de absolvenţi de liceu teleormăneni vor susţine anul acesta bacalaureatul în 11 centre de examen stabilite în licee din Alexandria, Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele, Zimnicea şi Videle, lucrările la probele scrise urmând a fi evaluate în trei centre stabilite la Alexandria, Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a făcut publică lista centrelor de examen precum şi a unităţilor de învăţământ arondate la acestea. În municipiul Alexandria sunt patru centre de examen: Colegiul Naţional “Al. D. Ghica”, unde pe lângă absolvenţii acestei unităţi de învăţământ vor susţine bacalaureatul şi absolvenţii de la Liceul Teoretic “C-tin Noica”; Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” unde a fost arondat şi Liceul Tehnologic Drăgăneşti Vlaşca; Liceul Teoretic “Al. I. Cuza” unde vor susţine bacalaureatul şi absolvenţii Liceului Teoretic Olteni; Liceul Tehnologic “Nicolae Bălcescu” (Agricol), căruia i-a fost arondat Liceul Tehnologic nr. 1 (Rulmentul).

În municipiul Roşiorii de Vede vor fi trei centre de examen: Liceul Tehnologic “Virgil Madgearu” care are arondat Liceul Tehnologic “Emil Racoviţă”; Colegiul Naţional “Anastasescu” unde susţin bacalaureatul şi absolvenţii de la Liceul Tehnologic nr. 2; Colegiul Tehnic “Anghel Saligny”.

La Turnu Măgurele vor fi două centre de examen: Colegiul Naţional “Unirea”, unde pe lângă absolvenţii acestei unităţi de învăţământ au fost arondaţi şi absolvenţii de la Liceul Tehnologic “Sf. Haralambie”, dar şi cei de la Seminarul Tehnologic “Sf. Calinic Cernicanul”; Colegiul Tehnic “General David Praporgescu” unde susţin bacalaureatul şi absolvenţii de la Liceul Teoretic “Marin Preda”.

Alte două centre de examen au fost stabilite la Liceul Teoretic Zimnicea unde vor veni şi absolvenţii de la Liceul Teoretic Piatra şi la Liceul Teoretic Videle unde vor susţine bacalaureatul şi absolvenţii de la Liceul Tehnologic “Andrei Şaguna” din Botoroaga.

Lucrările la probele scrise provenite de la centrele de examen din Alexandria vor fi corectate la centrul de evaluare stabilit la Liceul Teoretic “Constantin Noica” Alexandria, cele provenite din centrele de examen de la Roşiorii de Vede şi Videle vor fi corectate la Liceul Tehnologic “Emil Racovită” Roşiorii de Vede, iar cele provenite din centrele de examen de la Turnu Măgurele şi Zimnicea vor fi evaluate la centrul stabilit la Liceul Teoretic “Marin Preda” din Turnu Măgurele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.