Avem un vice de care chiar nu suntem mândri. Ce facem cu el?

Despre mașina devenită celebră la nivel național, după ce proprietarul a ales să-și personalizeze numărul cu un mesaj anti-PSD, știe toată lumea. Desigur, așa cum era de așteptat, unii sunt de acord cu mesajul tânărului stabilit în Suedia, în timp alții dezavuează gestul acestuia. Cu mesaje mai mult sau mai puțin prietenoase, tânărul a fost încurajat sau, dimpotrivă, criticat, de opozanții sau simpatizanții PSD.

Un opozant dur al posesorului mașinii cu celebrul număr s-a dovedit a fi unul dintre viceprimarii municipiului Alexandria, Gică Anghel. Nu în spațiul public, ci pe pagina sa de facebook, mesajul fiind vizibil doar pentru cei cu care social-democratul este prieten pe rețeaua de socializare. S-a găsit, însă, un prieten virtual al acestuia, care a făcut public mesajul viceprimarului Anghel pentru proprietarul mașinii.

Considerăm că nu mai este loc de cuvinte pentru a comenta “vorbele” viceprimarului Anghel, așa că îi lăsăm pe cititori și, mai ales, pe colegii săi de partid, să tragă concluzia.

 

12 Comments

 1. liviu says:

  Ce intelectual fin esti observatorule sau anghele!cand l-ai injurat pe ala de masa, parca nu mai erai asa de sensibil.Ta-i dracu de turnatori!La strug ,la saiba! nu la primarie

 2. koslada says:

  Se cerata o tara intreaga pentru un taran imputit ca Dragnea care nu vrea sa-i execute pedeapsa. Nu era mai bine ca voi cei din psd sa-l convingeti sa nu mai fure?I-am adus sapun lichid din Spania sa nu se mai aplece la parnaie.

 3. voicu says:

  observatorule esti terminat rau.Pai ala cu muie de un derbedeu,dar Anghel e viceprimar care i-a decizii pentru un oras cand te duci la el ii zici ,sa traiti sefu,, ca asa v-au invatat comunistii sa fiti slugi in 4 labe.Asta e nivelul psd si al judetului de cacat in care te mandresti

 4. Observator says:

  Astept pe toti frustratii,puturosii si pe toti cei care fac parte din pleava societatii sa-si dea cu parerea! Doar este democratie,nu? In felul aceasta ne dam si noi seama cu cine convietuim in acest judet!De restul tarii nu are rost sa mai amintim!

 5. alin says:

  ANGHEL E SI PROST SI NEAM PROST SI TIGAN.LA TIGANI ..UE LA TIGANI

 6. Banu says:

  O sa va ia lumea cu pietere ,asta e numai inceputul,nu va mai sufera nimeni in Romania, analfabetilor ,prostilor magarilor spagarilor huoooooo PSD

 7. SPANIOLU says:

  AMR 9 ZILE. pe 10 avem miting cei din diaspora ,cei cu inima romana sa mergem sa dam JOS COMUNISMUL ,UE DRAGNEA INFRACTORUL.LA PUSCARIEEEEEEE

 8. nicu says:

  DRGUSIN NU-L VEDE PE IDOTUL ASTA// sau se mandreste cu el? INDIFERENT CAT ATI INJURA ,DRAGNEA TOT SE DUCE LA PUSCARIE

 9. liviu says:

  PSD ciuma rosie.De unde dracu l-au gasit pe Anghel asta ma? de la tomberoane?La puscarie penalii dracu

 10. Dan says:

  De neimaginat.Un demnitar public sa injure ca la usa cortului.dar o vorba spune ca la PSD daca nu esti prost, nu pupi functie publica.Avem prefect pazinic ,viceprimar Gracea si subprefect ospatar,Asta e poporul roman….

 11. Miu Petrisor says:

  Dacă var da vouă tot poporul roman cum ar fi?tia crescut pensia și au mărit prețurile la tot,ma rog cu ce Tea încălzit mai timpurile ?

 12. Sunt Marius Balaci, drogangiu adevarat, parnaias batran-membru la Sportivi-sifon la militia, va chem degraba bah pa toti la inscriere urgenta in pesedeu, ne da gratieri, cod penal usureanu, banuti ca daune.

Leave a Comment

*

code