Eveniment

Autoturism în flăcări pe DN 52

În data de 18.08.2014, la ora 04.35, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari alexăndreni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, pe DN 52, km 13, la ieșirea din municipiul Alexandria spre Turnu Măgurele.

Sosiți rapid la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii au constatat că focul cuprinsese aproape întregul autoturism, iar pasagerii nu se aflau în pericol.

Incendiul a fost localizat și lichidat în stadiul în care a fost găsit, după aproximativ 25 de minute, valoarea bunurilor salvate fiind apreciate la suma de 5000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de flăcări interiorul mașinii, în proporție de 100%, cauciucurile de la roțile din spate, lămpile de iluminare și semnalizare, spoilerul și priza de cuplare a remorcii, valoarea acestora apropiindu-se de suma de 15000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit produs la instalația electrică a autoturismului. Nu s-au înregistrat victime.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.