Eveniment

Autospecială nouă pentru transport personal şi victime multiple pentru ISU Teleorman

Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă au primit joi, 5 iunie, 25 de autospeciale pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi un spital de campanie achiziţionate de către Ministerul Sănătăţii.

Potrivit MS, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, a participat la ceremonia de transfer a autovehiculelor către Inspectoratele de Urgenţă din judeţele cărora le-au fost distribuite autospecialele, printre care şi Teleorman. Spitalul de campanie va ajunge la Galaţi.

“Maşinile sunt echipate pentru intervenţia la accidente cu victime multiple. Noile dotări vor ajuta personalul medical în muncă. În ultimii 4 ani, Ministerul Sănătăţii a achiziţionat 603 ambulanţe şi autospeciale prin acord – cadru pentru reînnoirea parcului auto”, a declarat ministrul Sănătăţii cu această ocazie. (C.P.)

One Comment

  1. observator

    Ministrul asta cred ca ar putea face si ca un interimat ca Premier daca doamne fereste pe Victoras il vor obliga institutiile statului,”servicile” straine cum zicea raposatul nea Nicu, colegii de partid sau bunul simt, sa plece!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.