Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Autorităţile de la nivel de judeţ se pregătesc pentru sezonul rece

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă se întruneşte în şedinţă ordinară joi, 16 noiembrie, în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ, iar pe ordinea de zi sunt trecute proiectul de hotărâre pentru aprobarea Planului de măsuri pentru sezonul de iarnă 2017-2018, precum şi proiectul de hotărâre pentru aprobarea unor măsuri pentru implementarea concepţiei naţionale de răspuns post seism la nivelul judeţului Teleorman.

Pentru ca iarna care bate la uşă să nu-i prindă pe picior greşit, factorii de decizie de la nivelul judeţului au luat  o serie de măsuri în acest sens, astfel că au avut deja loc întâlniri între conducerea ISU “A.D. Ghica” şi reprezentanţii Secţiei Alexandria a Drumurilor Naţionale, cu cei ai poliţiei rutiere şi  preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a pregăti în detaliu planul de intervenţie pentru sezonul de iarnă.

Totodată, în atenţia autorităţilor se află şi stocurile de material antiderapant şi utilajele existente pentru deszăpezire, în acest sens fiind făcute controale pentru a verifica în ce măsură situaţia din teren seamană cu ce există în teorie. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. ion says:

    CU FIRMA LUI NAE TATU, PLUS PARANDARAT DRAGUSIN.

Leave a Comment

*

code