Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

În august s-au născut mai mulţi copii decât în iulie. Sporul natural rămâne însă negativ în Teleorman

Potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia Judeţeană de Statistică, în luna august a anului curent s-au născut 268 de copii, cu 40 mai mulţi decât în luna iulie. Totodată, conform sursei citate, şi numărul deceselor a scăzut comparativ cu luna iulie, astfel că au fost înregistrate 449 de decese în perioada menţionată, cu 19 mai puţine decât în luna iulie.

Sporul natural  a fost însă negativ atât în luna august ( -181 persoane), cât şi în luna  luna iulie ( -240 persoane), se mai arată în raportul Direcţiei Judeţene de Statistică Teleorman.

Pe de altă parte, comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut, potrivit informaţiilor furnizate, în luna august a acestui an numărul născuţilor vii a fost cu unul mai mare decât în aceeaşi lună a anului 2016, iar numărul persoanelor care au decedat a fost cu 29 mai mic faţă de luna august a anului trecut. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code