Eveniment

Audienţe în teritoriu organizate de Instituţia Prefectului

Pentru a identifica problemele cu care se confruntă teleormănenii, Instituţia Prefectului organizează audienţe în localităţile judeţului, începând de miercuri, 6 mai. Primele localităţi în care vor fi organizate întâlniri cu prefectul judeţului sunt Vităneşti, Lisa şi Piatra.

Potrivit prefectului judeţului, măsura a fost luată întrucât, la audienţele organizate săptămânal la Instituţia Prefectului, se prezintă un număr redus de cetăţeni din mediul rural, în special din localităţile aflate la mare distanţă de Alexandria.

„Începând din această săptămână deschid oficial seria audienţelor în teritoriu cu scopul de a identifica problemele cu care se confruntă cetăţenii acestui judeţ şi pe care, în măsura în care acestea sunt de competenţa mea, să le soluţionez cu ajutorul aparatului de specialitate, sau daca este cazul, cu ajutorul structurilor deconcentrate.

Am luat această decizie după ce am constat că la audienţele pe care le organizez în fiecare săptămână, marţi, la ora 10.00, se prezintă un număr redus de cetăţeni din mediul rural, în special din localităţile aflate la mare distanţă de Alexandria”, a precizat prefectul judetului Teleorman.

Potrivit datelor furnizate, întâlnirile vor fi organizate săptămânal, alături de Carmen Daniela Dan urmând să ia parte şi directori ai instituţiilor deconcentrate, în funcţie de specificul problemelor cetăţenilor din localitatea respectivă. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.