Social

Au început înscrierile pentru concursul de titularizare în învăţământ – Doar 27 posturi titularizabile anul acesta în Teleorman

Monica DUMITRESCU

Concurenţă acerbă pentru titularizarea în învăţământul teleormănean va fi anul acesta, în condiţiile în care doar 27 de posturi sunt titularizabile în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ, majoritatea în mediul rural. Teleormănenii care aspiră la un post în învăţământ pot opta însă pentru unul din cele 850 de posturi netitularizabile scoase la concurs de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman. Anul acesta concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar se va desfăşura în data de 15 iulie. Potivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, în perioada 11-19 mai 2015 se realizează înregistrarea cererilor de înscriere a candidaţilor la acest concurs, inclusiv pentru absolvenţii promoţiei 2015, la secretariatul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman.

Dosarele de înscriere se completează conform cererii de înscriere, anexă la Metodologia – cadru de mobilitate a personalului didactic din învăţământul preuniversitar pentru anul şcolar 2015-2016.

În perioadele: 22-25 mai 2015; 9-13 iulie 2015 pentru absolvenţii promoţiei 2015, se realizează validarea înscrierii, prin semnătură, de către candidaţi sau împuterniciţii acestora prin procură notarială în original, conform graficului stabilit de comisia de organizare şi desfăşurare a concursului; neprezentarea la validare a absolvenţilor din promoţiile anterioare, atrage după sine anularea înscrierii la concurs.

Validarea se realizează, de asemenea, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, conform unui grafic ce urmează a fi publicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.