Politic

Au fost demarate lucrările pe DN51 Zimnicea-Izvoarele

Drumul care leagă localitatea Izvoarele de orașul Zimnicea a intrat, miercuri, într-un amplu proces de reabilitare, urmând ca la finalizarea lucrărilor participanții la trafic să poată circula în condiții optime.

Investiția a fost anunțată încă de la începutul acestei luni, când, în cadrul unei conferințe de presă organizată de conducerea PNL Teleorman, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, Cătălin Șomode, secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu și senatorul PNL Eugen Pîrvulescu au vorbit despre reabilitarea drumurilor Alexandria-Zimnicea, Zimnicea-Turnu Măgurele, Zimnicea-Pietroșani, adică DN51, DN51A, și DN5C.

„Zonele cele mai grave unde sunt fisuri, unde nu se poate circula în condiții optime, am identificat zonele respective și pe baza unui program care este deja bugetat, vom interveni pe fiecare zonă în parte să facem reparațiile. Sunt multe zone pe care se va lucra în perioada imediat următoare”, spunea Cătălin Șomode la începutul acestei luni.

One Comment

  1. Ce firma asfalteaza?teldrum?intreb pt un prieten!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.