Sport

Atmosferă dominată de teleormăneni la Snagov – Lume multă la barajul Sportingului!

Meciul de sâmbătă, de la Snagov, dintre Sporting Roşiorii de Vede şi Comprest Gim Bucureşti, a prezentat un interes deosebit în rândul publicului teleormănean. Galeriile Anonim şi Russenart au fost prezente la joc, cu aproape 100 de membri, însă cea mai mare parte a publicului a constituit-o teleormănenii veniţi pur şi simplu să vadă pe Sporting. A existat un moment tensionat, în startul reprizei secunde, când publicul roşiorean de la tribuna a 2-a a aruncat câteva petarde şi fumigene pe teren, care au determinat pe arbitru să oprească jocul, însă nu s-au înregistrat altfel de incidente (de remarcat organizarea bună a gazdelor din Ilfov, stewarzii făcându-şi treaba foarte bine.

Conducerea AJF Teleorman a fost de asemenea prezentă la joc (preşedintele Stan Prodan a stat în tribună, alături de câţiva membri ai Comitetului Executiv), dar şi fostul internaţional Eugen Trică s-a aflat în tribuna principală a stadionului Voinţa.

 

Rapid Buzescu a susţinut Sportingul şi continuă în Liga a 4-a!

Cei mai înfocaţi susţinători a echipei Sporting Roşiorii de Vede la barajul pentru promovare în Liga a 3-a au fost conducătorii echipei Rapid Buzescu, echipă clasată pe locul 14 în Liga a 4-a. Practic, soarta echipei din Buzescu depindea de rezultatul barajului pentru promovare, iar victoria din final a Sportingului a asigurat continuarea în primul eşalon judeţean pentru Rapid Buzescu. Interesant este faptul că la Snagov, primarul comunei Buzescu, Valentin Trăistaru, a fost însoţit de antrenorul Gabriel Lungu (fost antrenor la Buzescu), cei doi urmărind jocul împreună.

 

În meciul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, disputat pe stadionul Voinţa din Snagov, Sporting Roşiorii de Vede – Comprest Gim Bucureşti 1-0 (a marcat Marius Lăcovişte, min. 13 penalti). Pentru Sporting, antrenorul Cristi Negru a folosit următorii jucători: Eduard Butoi, Sebastian Vişan, Ion Sitaru, Mitică Moşteanu, Marian Dicu, Viorel Bocănete, Sorin Mitran, Marius Lăcovişte, Iulian Urâtu, Viorel Moraru (90 Alberto Vălimăreanu), Costel Bârsan.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.