Sport

Atletism Prestaţie modestă pentru atleţii alexăndreni

Rezultatul obţinut de atleta Maria Cosac la Naţionalele de juniori 3 a fost unul deosebit, iar medalia de argint obţinută de aceasta, a mărit numărul de medalii ale clubului CSS Turnu Măgurele la şapte în acest an. Astfel, Maria Cosac, sportivă clasată pe locul 2 la naţionalele juniorilor 3 (cu timpul 66,43 secunde), a arătat faptul că în ultima perioadă polul atletismului teleormănean s-a mutat către Turnu Măgurele, unde antrenorii Lucian Ogrăzeanu (care pregăteşte sportivi în Alexandria) şi George Vârdol au reuşit să obţină performanţe deosebite. La polul opus se remarcă lipsa de rezultate pe plan naţional pentru CSS Alexandria, club care, de la Andreea Ogrăzeanu încoace pare să nu mai iasă din pasa neagră în care a intrat, din punct de vedere al performanţelor naţionale.

Cu prilejul competiţiei naţionale pentru juniori 3, clubul CSS Alexandria a avut prezent un concurent, pe tânărul Robert Rănacu (sportiv născut în anul 2000), care a concurat la 200 şi 400 metri plat. Sportivul alexăndrean, pregătit de antrenorul Mihăiţă Haită, a avut două rezultate modeste, departe de podiumul de premiere, iar acest lucru arată că există un “con de umbră” din punct de vedere al rezultatelor pentru secţia de atletism a CSS Alexandria. Din care, din păcate, pare greu de spus când se va ieşi.

Rezultatele obţinute de sportivul Robert Rănacu (CSS Alexandria) la campionatul naţional de atletism pentru juniori III:

– locul 20, proba de 400 metri;

– locul 42, proba de 200 metri.

La Campionatul naţional de juniori III, desfăşurat zilele trecute în Bucureşti, au participat 469 de atleti, din care 233 la feminin şi 236 la masculin, dintr-un total de 101 de cluburi.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.