Eveniment

Atelier de tâmplărie, prădat de hoţi la Călineşti

În noaptea de 02/03.06.2015, numiţii D.I.C, T.M.C şi P.I., au pătruns, prin escaladarea unei ferestre, în incinta clădirii unui atelier de tâmplărie situat pe raza comunei Călineşti, judeţul Teleorman, de unde au sustras trei motoare electrice trifazice, cu puterea de 7 kw fiecare, cauzând un prejudiciu total de 12.000 lei. Ulterior, aceştia le-au dezmembrat şi au încercat să le valorifice, cu ajutorul numitrului S.F.

Autorii infracţiunii au fost surprinşi în flagrant de către lucrătorii de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Nanov, în acest caz, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria au propus arestarea preventivă a inculpaţilor D.I.C, T.M.C, P.I. şi S.F., pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv tăinuire.

Propunerea a fost înaintată spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alexandria, aceasta fiind însă respinsă. În cauză a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, faţă de toţi cei patru inculpaţi. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.