Artiştii locali, invitaţi să participe la manifestările dedicate Zilelor Muncipiului Alexandria

Monica DUMITRESCU

Pregătirile pentru Zilele Municipiului Alexandria-ediţia 2017 sunt în toi. Evenimentul se va desfăşura anul acesta în perioada 25-27 august.

Pentru seara de sâmbătă, 26 august, este programat un spectacol prezentat de artişti locali. Organizatorii invită în data de 10 august, orele 17.00, la sala de şedinţe a Primăriei, artişti locali, solişti de muzică uşoară, trupe de muzică uşoară, trupe de dans modern, dans de societate, dans sportiv şi contemporan, care doresc să evolueze în cadrul acestui program, pentru a fi înregistraţi, a stabili timpii de scenă şi o ordine a intrărilor în scenă.

În ceea ce priveşte invitaţii speciali, organizatorii au încheiat deja contracte cu vedetele care vor urca pe scenă la ediţia din acest an. Conform tradiţiei, în fiecare din cele trei seri vor urca pe scenă, artişti locali şi vedete, atât ale muzicii uşoare româneşti, cât şi ale muzicii populare.

Potrivit anunţului făcut de organizatorii evenimentului, vineri, 25 august 2017, pe scena din Alexandria va urca Ansamblul profesionist de muzică şi dansuri “Maria Tănase”.

Sâmbătă, 26 august, alexăndrenii vor avea parte de concerte susţinute de Nicoleta Nucă şi Carla’s Dreams, iar duminică, 27 august, sărbătoarea va continua cu Anda Adam, Free Stay (Florin Ristei şi trupa) şi Andra.

Pe lângă aceste concerte, municipalitatea va organiza cu prilejul Zilelor municipiului Alexandria, ca şi în anii precedenţi, concursuri pentru alexăndrenii de toate vârstele, simpozioane, expoziţii, activităţi cultural-artistice şi sportive, foc de artificii, dar şi surprize pe care, cel puţin deocamdată, organizatorii nu le-au dezvăluit.

1 Comment

  1. Lalite says:

    dom primar io zic să vorbești matale cu polițiștii locali, ca în zilili astea dă sărbătoare să fie și iei mai impozanți ( mamă ce cuvănt am spu, oare ăștia politiștii știe ce înseamnă ?) adică, să numai stea cu a mănă în pozănar, să numai mănince semințe, au tot timpu cînd ieste dă sirvici la piață , vă mulțumesc dom primar, și acu să-nchei cu o hurarea da noastră mo, tetrailes baftalo

Leave a Comment

*

code