Sport

Arbitrii teleormăneni vor începe sesiunea de teste

Întrucât campionatul judeţean de fotbal se apropie cu paşi repezi, Comisia Judeţeană a Arbitrilor a stabilit testele specifice de sezon. Astfel, componenţii lotului Ligii a 4-a al arbitrilor judeţeni vor susţine testarea fizică şi teoretică în data de 23 februarie a.c. (duminică), cu şase zile înaintea primei runde a returului. Testarea din această sesiune va fi similară cu cea din vara anului trecut, când a avut loc ultima verificare a arbitrilor. Probele fizice constau în testul Cooper (minim 2700 metri/ 12 minute), ca probă de rezistenţă, 2×40 metri ca probă de viteză, iar examenul teretic va cuprinde zece întrebări.

Şi pentru componenţii loturilor din ligile 5 şi 6 testele vor cuprinde aceleaşi norme, fizice şi teoretice. Verificarea componenţilor loturilor respective, precum şi stagiari şi examenele pentru categoriile I şi a II-a de arbitraj, este stabilită pentru ziua de duminică, 2 martie a.c.

Debutul următorului sezon competiţional în fotbalul judeţean este stabilit pentru următoarele date: Liga a 4-a, etapa a 16-a – pe 1 martie, Liga a 5-a, etapa a 14-a – pe 9 martie, Liga a 6-a, etapa a 10-a – pe 16 martie.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.