Eveniment

Aproape 900 de polițiști la datorie în minivacanța de 1 Mai

Politiștii teleormaneni vor continua să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domneniul ordinii și siguranței publice, pentru respectarea normelor legale privind starea de urgență și pentru ca locuitorii județului Teleorman să petreaca aceste zile în siguranță.

În acest sens, aproximativ 900 de politisti vor fi la datorie în perioada 1-3 mai, transmite Inspectoratul de Poliție Județean. Oamenii legii vor fi angrenați în misiuni specifice în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, respectarea condițiilor impuse de ordonanțele militare, inclusiv în ceea ce privește măsurile de distanțare socială dar și pentru creșterea siguranței rutiere.

Totodată, vor fi efectuate acțiuni cu efective mărite în zonele publice, în parcuri și spații de agrement, dar și în cele identificate cu risc de producere a unor evenimente negative sau a faptelor de nerespectare a legislației privind starea de urgență.

Cetățenii sunt sfătuiți de autorități să apeleze numărul unic pentru situații de urgență 112 numai în cazuri de urgență care necesită intervenția promptă a structurilor specializate pentru soluționarea acelui eveniment.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.