Social

Aproape 6.000 de teste COVID făcute în județ de la debutul epidemiei

173 de persoane din totalul celor confirmate cu COVID-19 în Teleorman fost declarate vindecate și externate, până luni, 3 august, dintre acestea 136 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, transmit autoritățile.

Pe de altă parte, la nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 507 persoane aflate în carantină la domiciliu.

De la începutul epidemiei, la nivelul județului, au fost efectuate 5.932 de teste COVID-19, dintre care 3.245 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 1.741 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria (221 de teste au fost efectuate la cerere).

“Reamintim cetățenilor că Ministerul Afacerilor Interne a operaționalizat, începând cu data de 4 iulie 2020, o linie TELVERDE (0800.800.165) la care pot fi sesizate încălcări ale normelor de protecție sanitară. Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate”, transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.