Aproape 500 de solicitări la Ambulanţă, la final de săptămână; trei persoane au fost găsite decedate

485 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 11 mai, ora 00.00– 14 mai, ora 08.00, iar trei persoane (doi bărbaţi, cu vârste de 78 şi 83 de ani, şi o femeie în vârstă de 74 de ani) au fost găsite decedate, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în patru accidente rutiere, soldate cu şase victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 55, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 42 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 32 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 17 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 6 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu şase intoxicaţii, cu 12 cazuri psihiatrice, precum şi cu trei tentative de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code