Social

Aproape 5.000 de teste COVID-19 făcute la nvelul județului, dintre care 126 la cerere

De la începutul epidemiei de coronavirus și până luni, 27 iulie, la nivelul județului, au fost efectuate 4.987 de teste COVID-19, dintre care 2.871 în laboratorul coordonat de Direcția de Sănătate Publică Teleorman și 1.326 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria, potrivit datelor transmise de autorități. Din testele efectuate în laboratorul Spitalului Județean, 126 au fost efectuate la cerere, mai transmite Centrul de Comunicare al Comitetului Județean pentru Siutații de Urgență.

Pe de altă parte, la nivelul județului Teleorman, erau monitorizate, luni, 27 iulie, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 376 de persoane aflate în carantină la domiciliu. În centrele de carantină instituționalizată nu se mai află nicio persoană, mai transmit autoritățile.

Până la data menționată, din totalul persoanelor confirmate cu COVID-19 la nivelul județului, au fost declarate vindecate și externate 160. Dintre acestea, 123 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, unitatea suport COVID din județ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.