Aproape 250 de locuri de muncă vacante la nivelul judeţului în această perioadă

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 243 de locuri de muncă vacante, puse la dispoziţie de 37 de agenţi economici, în domenii de activitate ca industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, servicii şi comerţ.

În funcţie de nivelul de instruire, persoanele cu studii superioare au la dispoziţie 14 de locuri de muncă vacante, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt vacante 159 de locuri de muncă şi alte 61 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţia muncitorilor necalificaţi.

Potrivit normelor legale în vigoare, agenţii economici au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de cinci zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Oferta de locuri de muncă vacante locală este completată de oferta de locuri de muncă vacante din spaţiul economic european prin reţeaua EURES România.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code