Eveniment

Aproape 2.000 de teleormăneni sunt izolați la domiciliu/ Numărul celor cu COVID-19 a rămas la 146

Nu mai puțin de 357 de teleormăneni au intrat în izolare la domiciliu de vineri până duminică, conform raportărilor Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției. Astfel, potrivit sursei citate, duminică după-amiază, 1.933 de persoane erau în izolare la domiciliu și monitorizate pasiv de autorități, în timp ce numărul  teleormănenilor din carantină instituționalizată a ajuns la 12.

În schimb, numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 a rămas la 146, conform celei mai recente raportări a Grupului de Comunicare Strategică de duminică, 7 iunie, iar neschimbat a rămas, de ceva vreme, și numărul teleormănenilor care au decedat după ce au contractat noul coronavirus. În județ, până în prezent, 11 persoane au decedat după ce au fost confirmate cu COVID-19.

În ultima săptămână, la nivelul județului Teleorman, au fost confirmate doar două cazuri de infecție cu noul coronavirus.

La nivel național, până duminică, 7 iunie, au fost confirmate cu COVID-19 20.479 de persoane, dintre care 14.638 au fost delcarate vindecate și externate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.