Eveniment

APM recomandă să stingem lumina cu ocazia Earth Hour

În România, Earth Hour se sărbătorește din anul 2009, fiind parte astfel din comunitatea globală de peste două miliarde de oameni.

La ediția 2014, peste 7000 de oraşe din peste 162 de țări au stins lumina de Earth Hour.

Earth Hour a fost organizat pentru prima dată de către WWF – Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizația WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global.

Anul acesta, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor împreună cu Garda Națională de Mediu, Agenția Națională pentru Protecția Mediului și toate instituțiile de mediu din țară, implicit APM Teleorman, vor participa în mod activ în celebrarea Orei Pământului stingând luminile, sâmbată 28 martie, în intervalul 20.30-21.30.

Printr-un comunicat al APM Teleorman se transmite public recomandarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, respectiv aceea către toate instituțiile publice, centrale și locale, precum și persoanelor juridice și fizice din România , de a da dovadă că le pasă de mediu și să facă acest gest simbolic, să stingă lumina sâmbătă, între 20.30 și 21.30. “Cu cât vom fi mai mulți, cu atât mai tare va fi auzită vocea noastră”, a declarat ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Gavrilescu. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.