Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

APIA Teleorman a demarat autorizarea plăţii finale pe suprafaţă

La finalul lunii noiembrie, APIA Teleorman a încheiat activitatea de autorizare a plăţii “în avans, suma totală autorizată în perioada octombrie – noiembrie, la nivelul judeţului, fiind de 37 milioane euro, respectiv 169,53 milioane lei, informează reprezentanţii instituţiei.

Începând cu data de 1 decembrie, APIA a demarat procesarea și autorizarea plăţii finale pentru fermierii care au depus cereri unice de plată în cadrul Campaniei 2017, iar până pe data de 13 decembrie au fost autorizaţi la plata finală 8.850 de fermieri, cu suma totală de 4.35 milioane euro, se arată în informarea privind stadiul autorizării plăţilor pe suprafaţă şi zootehnie la nivelul judeţului.

Potrivit sursei citate, au fost autorizaţi în primă fază numai fermierii „mici” care nu sunt selectaţi la controlul pe teren/prin metoda teledetecţiei, fără nereguli constatate în dosarul cererii de plată şi care exploatează sub 9 ha, respectiv cei care beneficiază de plăţi în cuantum de până la 2.000 euro pe exploataţie. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code