Social

Apel umanitar: Un tânăr are nevoie de ajutorul nostru!

sandu 1Sandu Petcu este un tânăr de 32 de ani care are nevoie de ajutor. A primit de curând un diagnostic crunt: are o tumoare pe creier. Să-l ajutăm săînvingă boala, să rămână alături de mama, fraţii, soţia, dar mai ales de fiica sa de doar două luni şi jumătate, de prietenii care se străduiesc să-l încurajeze. Disperare. Aşa poate fi descrisă starea familiei sale.

Dacă nu va primi ajutor medical de urgenţă la o clinică din Germania, bărbatul, care abia a devenit tată şi care pe 30 august 2014 urma să-şi creştineze fetiţa, riscă să nu-şi mai poată vedea copila. Acest tânăr, prin bunăvoinţa teleormănenilor, care pot dona puţin din puţinul lor, poate să-şi vadă fetiţa crescând, altfel, cea mică nu-şi va cunoaşte tatăl decât din fotografii.

La cei 32 de ani ai săi, Sandu, trăieşte o dramă greu de imaginat. Simptomele au apărut în toamna anului trecut, dar vagi. Erau semne că ar avea o problemă de ordin oftalmologic, nicidecum de tumoare la creier. A urmat un tratament oftalmologic, însă simptomele se agravau, au apărut dureri de cap şi de curând a fost afectată partea de vorbire. Sanduşi-a făcut mai multe investigaţii medicale şi, în urma unuiRMN, diagnosticul a fost crunt: tumoare pe creier.

După cum am menţionat, Sandu are nevoie de tratament medical complex, care poate fi efectuat numai în Germania, dar care costă extrem de mult pentru posibilităţile financiare ale oricărui român de rând, implicit şi ale familiei sale: 50.000 de euro. Cum familia nu dispune de aceşti bani, apelează la ajutorul teleormănenilor, al tuturor celor care pot ajuta.

Donaţiile se pot face în conturile deschise la BCR, respectiv RO29RNCB0245142464410002 – în EURO şi RO56RNCB0245142464410001 în LEI, titular cont PETCU NICU. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.