Social

Apel umanitar pentru o familie din Orbeasca, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Familia Ciobanu din localitatea Orbeasca a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce locuința le-a fost distrusă de flăcări. Din incendiul izbucnit duminică, 31 mai, nu le-au mai rămas decât niște haine întinse la uscat și pereții a două dintre camere. Părinții și cei trei copii, de 10, 6 și 4 ani, dar și bunica, o bătrână în vârstă de 72 de ani, care locuiește cu ei, dorm prin vecini de când s-a întâmplat nenorocirea.

Cu toate că părinții sunt oameni muncitori, el lucrează în construcții, iar ea este agent de pază, veniturile pe care cei doi le realizează sunt mult prea mici pentru a întreține trei copii mici și o bunică, așa că au mare nevoie de o mână întinsă pentru a reuși să-și ridice un acoperiș deasupra capului.

Crucea Roșie Teleorman a donat deja produse alimentare, haine, încălțăminte și produse de igienă, pentru a lua un pic din greutatea ce apasă pe umerii celor doi părinți, însă familia Ciobanu are nevoie de ajutor pentru a-și putea reconstrui casa distrusă de flăcări. Pentru ei, efortul este de-a dreptul imposibil, însă cu un pic de ajutor din partea fiecărui om de bine Florin, Andra, Alexandra, Nicolas, Luca și bunica vor avea, din nou, un acoperiș deasupra capului.

Cei care vor să îi ajute pe micuții din Orbeasca și pe părinții lor o pot face prin donații ori sponsorizări în contul RO40RNCB0245036735700001 deschis la BCR Alexandria, unde trebuie să menționeze la detalii Ajutor Suport #CIOBANU sau în contul RO23PIRB4236517437001000, titular Ciobanu Andra Florina. De asemenea, persoanele care vor să îi ajute cu materiale de construcții, alimente, haine, bani sau cu mână de lucru pot suna preotul paroh de la Orbeasca, Emil Sârmă, la numărul de telefon 0720342292, pe Florin Ciobanu, la numărul de telefon 0766209735, sau pe Andra Ciobanu, la numărul de telefon 0762713030.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.