Apel umanitar în sprijinul persoanelor afectate de inundaţii

Teleormănenii care pot şi vor să vină în ajutorul persoanelor din localităţile afectate de cele mai recente inundaţii o pot face până pe data de 13 iulie, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00, la sediul Crucii Roşii Teleorman, din Alexandria, str. Constantin Brîncoveanu, nr. 64 (lângă Episcopie).

Demersul iniţiat de Instituţia Prefectului Teleorman vizează stângerea de produse alimentare greu alterabile (apă îmbuteliată, ulei, zahăr, făină, mălai, orez, conserve etc.), produse de igienă, bunuri funcționale, pentru a fi distribuite persoanelor afectate de inundaţii.

Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Teleorman, demersul este unul la nivel naţional, fiind vizată strângerea de ajutoare pentru persoanele din toate judeţele afectate de cele mai recente inundaţii.

La nivelul judeţului, precipitaţiile abundente din ultima perioadă au afectat peste 400 de case şi anexe gospodăreşti, iar apa a intrat în peste 700 de curţi, potrivit informaţiilor furnizate de ISU Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code