Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Aparat RMN şi Computer Tomograf pentru Spitalul Judeţean Teleorman

34 de spitale din țară și din Capitală vor fi dotate cu echipamente de imagistică de tip Computer Tomograf (14), Rezonanță Magnetică Nucleară (24) și 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică utilizată pentru stocarea, recuperarea, prezentarea și partajarea imaginilor produse prin radiografie, scanare CT, RMN). Printre acestea se numără şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, care va fi dotat cu un Computer Tomograf, un Aparat de Rezonanţă Magnetică şi un sistem informatic PACS.

Contractele de achiziţionare pentru echipamentele medicale au fost semnate marţi, 9 ianuarie, la Palatul Victoria, iar la ceremonia de semnare au luat parte şi preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Alexandru Dobre.

“Dotarea spitalelor cu mai multe zeci de aparate medicale de înaltă tehnologie este posibilă datorită sprijinului constant și viguros pe care președintele PSD, Liviu Dragnea l-a acordat în elaborarea și aplicarea programului curajos de dezvoltare a României.

În Teleorman, prin dotarea Spitalului Județean de Urgență din Alexandria cu cele trei echipamente de imagistică, se vor asigura condiții optime actului medical și pentru a asigura accesul cetățenilor la servicii de sănătate de calitate la ei în județ, în scopul tratării cetățeanului cât mai aproape de casă”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman referitor la subiect. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Flory An says:

    Si RMN tot in incinta spitalului ca asa e bine(particular)

  2. Punem pariu ca o sa se strice in 2 saptamani. Si o sa se gaseasca o scuza jalnica gen, nu exista specialist sa il repare. Dar stiu eu o clinica particulara unde poti face un rmn, acolo merge.

Leave a Comment

*

code