Apă curentă şi canalizare pentru comuna Necşeşti

Joi, 1 martie 2018, secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene, Adrian Gâdea, şi primarul comunei Necşeşti, Ilie Bănăseanu, au semnat contractul de finanţare pentru proiectul de înființare a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare cu stație de epurare în Comuna Necșești.

La semnarea contractului de finanţare pentru realizarea obiectivului de investiţii a luat parte şi deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Ică Florică, preşedintele la nivel de judeţ al formaţiunii politice din partea căreia a fost ales primar al comunei Necşeşti, Ilie Bănăseanu.

Alimentare cu apă, canalizare și stație de epurare pentru locuitorii comunei Necșești

“Am participat, alături de primarul ALDE al comunei Necșești, domnul Ilie Bănăseanu, la semnarea proiectului de finanțare privind alimentarea cu apă, canalizare și stație de epurare în comuna Necșești. (…) ALDE dovedește, încă o dată, că-i pasă de oameni și se ţine de promisiunile făcute în campania electorală”, a precizat deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Ică Florică.

Proiectul de înființare rețea de alimentare cu apă și rețea de canalizare cu stație de epurare în Comuna Necșești, județul Teleorman a fost aprobat spre finanţare prin PNDL II şi are alocată  de la bugetul de stat suma de 13.920.525,00 de lei.

Leave a Comment

*

code