Apă curentă pentru satul Clănița din comuna Frăsinet

Luni, 21 mai, secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene, Adrian Gâdea, şi primarul comunei Frăsinet, Florentin Adrian Ghimiș, au semnat contractul de finanţare pentru proiectul de extindere a reţelei de alimentare cu apă în satul Clăniţa, comuna Frăsinet.

La semnarea contractului de finanţare pentru realizarea obiectivului de investiţii a luat parte şi deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Ică Florică.

“Este al treilea proiect aprobat de Ministerul Dezvoltării în ultimul an pentru comuna Frăsinet. Doresc să mulțumesc cu acest prilej partenerilor din PSD și să-l felicit pe primarul Adrian Ghimis pentru implicarea în rezolvarea problemelor din comuna pe care o conduce. O noua dovada ca ALDE se tine de promisiunile făcute în campania electorală”, a precizat deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Florică Ică.

Trei obiective de investiţii au fost aprobate spre finanţare prin PNDL II (2017-2020) pentru comuna Frăsinet, respectiv Înființare dispensar uman în comuna Frăsinet, județul Teleorman, proiect ce are alocată de la bugetul de stat suma de 798,616.00 de lei, Reabilitare, modernizare și dotare Grădiniță comuna Frăsinet, județul Teleorman, obiectiv ce are alocată de la bugetul de stat suma de 849,000.00 de lei şi Extindere rețea publică de alimentare cu apă potabilă în localitatea Clănița, comuna Frăsinet, județul Teleorman cu o sumă de 3,458,437.00 de lei alocată de la bugetul de stat.

Pentru primele două obiective de investiţii în localitate contractele de finanţare au fost semnate spre finalul lunii decembrie a anului trecut. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Nicoleta Buturuga says:

    Buna ziua domnilor,
    Până la extinderea rețelei de alimentare cu apă în satul Clănița poate domnul primar Ghimis rezolva alimentare cu apă în comuna Frăsinet in care exista rețea de alimentare dar lipsește APA! Sunt tare curioasa ce înseamnă implicarea domnului primar în problemele comunei!

  2. liviu says:

    In fotografie in spatele celor doi ,e vidanjorul?

Leave a Comment

*

code