Apă curentă pentru locuitorii comunei Dideşti/ Calotă Florică Ică: “Comunele din județul Teleorman intră ușor, dar sigur, în normalitate”

Miercuri, 4 aprilie, secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Fondurilor Europene, Adrian Gâdea, şi primarul comunei Dideşti, Paul Măceacă, au semnat contractul de finanţare pentru proiectul de înființare a reţelei de alimentare cu apă, stație de pompare, stație de stocare și stație de tratare în comuna Didești.

La semnarea contractului de finanţare pentru realizarea obiectivului de investiţii a luat parte şi deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Ică Florică.

“Comunele din județul Teleorman intră ușor, dar sigur, în normalitate. Astăzi (n.r.4 aprilie) a venit rândul celei din Dideşti! L-am însoțit la Ministerul Dezvoltării pe primarul urbei, Paul Măceacă, unde, în prezența secretarului de stat, Gâdea Adrian, s-a semnat proiectul de alimentare cu apă a comunei Dideşti! Doresc să-l felicit pe această cale pe domnul Măceacă pentru profesionalismul de care a dat dovadă în momentul în care m-a contactat și mi-a cerut sprijinul”, a precizat deputatul ALDE de Teleorman, Calotă Florică Ică.

Proiectul de înființare reţea alimentare cu apă, stație de pompare, stație de stocare și stație de tratare în comuna Didești, Județul Teleorman, a fost aprobat spre finanţare prin PNDL II şi are alocată  de la bugetul de stat suma de 18,550,210.00 de lei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code