Politic

Anişoara Radu va fi candidata PDL la alegerile europarlamentare

Anisoara RaduCarmen Dumitrescu

Cu prilejul alegerii sale în calitatea de preşedinte al PDL Teleorman, l-am chestionat pe Teodor Niţulescu cu privire la modul în care partidul pe care îl conduce se va organiza în vederea alegerilor parlamentare. Acesta a declarat că democrat-liberalii şi-au stabilit deja candidatul în persoana notarului Anişoara Radu, o nouă achiziţie a partidului, prezentată publicului larg în vara acestui an, tot în cadrul unei conferinţe de presă.

Destul de vocală, atunci când e cazul, candidata democrat-liberalilor la europarlamentare nu are încă o imagine publică pe deplin formată, dar e cert faptul că încă nu se cunoaşte poziţia pe care aceasta o va ocupa pe lista candidaţilor PDL la nivel naţional, iar şansele sale de a deveni europarlamentar nu sunt certe.

Potrivit lui Niţulescu, faptul că PDL merge la europarlamentare cu o femeie este o dovadă că partidul pe care îl conduce la nivel judeţean este pregătit să deschidă porţile şi sexului frumos, destul de dezavantajat, din perspectiva reprezentării politice: “Deja noi avem la Teleorman o propunere în persoana doamnei notar Anişoara Radu. Sunt convins că va accede pe lista de la europarlamentare. Acum depinde pe ce poziţie se va vota propunerea noastră de către Consiliul Naţional şi nu pot da încă de pe acum un pronostic, pentru că ar fi prematur. E singura propunere. E o doamnă nou venită în organizaţie, extrem de profesionistă, simpatică, pedelistă convinsă şi este pentru noi o doamnă de mare calibru. Şi, în general, noi sprijinm femeile şi cu ocazia aceasta lansez un mesaj către tot ce înseamnă sexul frumos să vină la PDL, că le primim cu braţele deschise.”

7 Comments

 1. NICOLAE GHEORGHE

  Dar oare stie cineva cine este aceasta doamna care a venit in PDL?
  Va spun eu,este cunoscuta ca notarul cel mai corupt din judetul Teleorman si este cea care a luat sute de hectare cu acte incheiate de ea in notariat in conditii mai mult decat ilegale,deposedand oamenii de pamanturi cu acte false.
  Daca DNA ar verifica localitatile de pe langa satul ei natal sa vada cata lume a nenorocit si cat pamant a luat abuziv,ar vedea ce corecta si onesta este.
  Asa ca in Alexandria daca cineva are nevoie de acte ,,magarite” poate apela la notariatul ei de langa Tribunal ca se vinde,,ieftin” totul.

  • Buna,
   Din ce sat este asta?
   Am fost si eu la ea, si cand n-am vrut sa semnet un ante-contract care era in conditii dubioase, mi-a retinut toate actele (cartea de identitate, procura,si plus altele)pina nu-I platesc peste 800 de lei numai pentru redactarea documentelor (eu nu am semnat absolut nimic).
   Asta nu este considerat santaj si abuz in serviciu?

 2. Oare aceastà doamnà nu a auzit de Niculescu. Domnità dragà acest individ a distrus spitalul din Rosiori, cu obiecte si lenjerie la pretul de 10 ori mai mare fatà de pretul pieti. Ai grijà stimatà doamnà, cà acest personaj poate ajunge si la pungulita ta, si sà iti creeze mari probleme. Cu mult respect.

 3. Fiind necunoscuta in viata publica spera sa mai stearga din mocirla pedelistilor,dar in afara de banii ei, nu cred ca poate mai mult!

 4. Doamna Anisoara cine va cunoaste pe dumneavoastra?
  Nituelesu va cunoaste mirosul banilor dumneavoastra
  stiind ca valoarea va este zero ca si a partidului din care faceti parte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Ia 3 voturi!Bai Nitulescule te-ai prostit de tot!!!!

 6. Nitulescu a găsit un fraier(a) sa candideze la europarlamentare. Destul de credula si cu bani, poate face oficiul de a candida . Figuratie, multă figuratie la PDL…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.