Economie

Angajaţii de la Donau Chem şi-au primit integral salariile pe luna ianuarie

Se pare că şedinţa Comisiei pentru Dialog Social de la Primăria Turnu Măgurele de joi, 26 martie, nu a fost pierdere de timp, iar angajatorul a făcut mai mult decât a promis, iar angajaţii de la Donau Chem au primit integral salariile pentru luna ianuarie. Astfel, cele două treimi promise de Iacob Pelea s-au transformat în 100% pentru angajaţii nepensionari şi angajaţii pensionari care lucrează în producţie. Au rămas fără salarii încasate personalul pensionar care nu lucrează în producţie şi personalul TESA.

Deocamdată, nu se pune problema salariilor pentru lunile februarie şi martie, însă, pentru muncitorii care ajunseseră în pragul disperării neplătiţi fiind de trei luni, faptul că şi-au primit salariile pentru luna ianuarie, integral, este un început.

Potrivit primarului municipiului Turnu Măgurele, Dănuţ Cuclea, se preconizează ca, începând cu luna aprilie, angajaţii să aibă o zi liberă neplătită săptămânal. Totodată, edilul de la Turnu Măgurele spune că angajaţii sunt hotărâţi să îşi aleagă reprezentanţi care să le susţină cauzele în faţa angajatorului. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.