Sport

Andrei Voicu s-a transferat de la Alexandria la CSM Bucureşti!

Unul din cei mai importanţi jucători ai echipei Handbal Teleorman Alexandria în turul de campionat a fost interul dreapta Andrei Voicu, sportiv în vârstă de 24 de ani. Acesta a fost între cei mai buni sportivi ai lotului alexăndrean în prima parte a campionatului, iar evoluţiile lui nu au rămas neobservate; CSM Bucureşti, locul 6 în clasamentul Ligii naţionale la finalul turului, l-a monitorizat pe sportivul care a evoluat pentru echipa pregătită de Georgian Nedelcu. După ce şi-a arătat interesul pentru a-l transfera, clubul CSM Bucureşti a luat legătura cu sportivul, dar şi cu clubul din Alexandria, iar de câteva zile Voicu este jucător cu acte în regulă la CSM. “Pentru noi, faptul că echipe din prima ligă ne urmăresc evoluţiile şi consideră că avem jucători de valoare, care pot face faţă la acest nivel, este onorabil, de aceea nu ne-am împotrivit plecării sportivului, la un eşalon superior, sperăm să se descurce acolo”, a spus preşedintele clubului Handbal Teleorman Alexandria.

Rămâne de văzut dacă plecarea unuia din jucătorii de bază ai echipei va fi suplinită de ceilalţi, mai ales că lotul a arătat o anume fragilitate în turul de campionat, şi dacă fără Andrei Voicu se va realiza obiectivul stabilit, clasarea pe locurile 1-7.

Să mai punctăm faptul că prima etapă a returului Diviziei A de handbal masculin va fi în data de 16 februarie a.c., iar lotul echipei din Alexandria s-a reunit ieri după-amiază pentru reluarea pregătirilor. (B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.