Sport

Andreea Ogrăzeanu s-a oprit în semifinalele Campionatului European

Timp de şase zile, la Zurich, în Elveţia, au avut loc Campionatele Europene de atletism pentru seniori, competiţia majoră la nivel continental fiind considerată cea mai importantă pentru atleţii români în acest an. Între cei 24 de sportivi ai delegaţiei României s-a regăsit şi atleta Andreea Ogrăzeanu, legitimată în prezent la Farul Constanţa, care a concurat în cele două probe de sprint, 100 şi 200 metri plat. Alexăndreanca în vârstă de 24 de ani s-a evidenţiat de fiecare dată în calificările probelor respective, însă n-a putut depăşi faza semifinalelor.

Mai întâi, în proba de 100 metri, Ogrăzeanu s-a clasat pe locul 3 în serie, calificându-se pentru semifinale, cu rezultatul 11,45 secunde; numai că, în semifinale, ea s-a clasat a 3-a în serie, cu timpul 11,44 secunde, dar n-a prins finala europeană, ocupând locul 13 în clasamentul general.

De asemenea, în proba de 200 metri, Andreea Ogrăzeanu s-a clasat pe locul 4 în a 3-a serie de calificări, cu timpul 23,64 secunde, calificându-se pentru semifinale. Numai că, efortul făcut s-a resimţit la alexăndreancă, ea acuzând dureri serioase la picior, astfel că n-a mai concurat în semifinalele probei respective.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.