Andreea Ogrăzeanu – dopată cu trimetadizină

Atleta Andreea Ogrăzeanu, originară din Alexandria, a fost depistată pozitiv de către Agenția Națională Anti-Doping, în urma unei testări survenite în data de 18 februarie 2017, cu ocazia Campionatelor Naționale de sală. La această competiție, sprintera noastră, care actualmente locuiește în Germania, cucerise medalia de argint la proba de 60 de metri plat, pentru clubul la care este legitimată în prezent, Rapid București.

Andreea Ogrăzeanu a fost găsită dopată cu trimetadizină, iar proba B, solicitată de către sportivă, a fost declarată, de asemenea, pozitivă. Andreea Ogrăzeanu a fost deposedată de distincția evocată anterior și riscă o suspendare de doi ani, din toate competițiile interne și internaționale.

Andreea Ogrăzeanu a început atletismul la secția de specialitate a CSS Alexandria, sub coordonarea antrenoarei Cristina Manea. Ea este fiica președintelui Asociației Județene de Atletism Teleorman, Lucian Ogrăzeanu.

Sportiva poate contesta și proba B, încercând să demonstreze anumite particularități anatomice, care pot induce confuzie în procedurile de verificare ale sportivilor de performanță.

Leave a Comment

*

code