Sport

Anca Şipoş continuă la Alexandria “Sperăm să facem echipă competitivă!”

Una din jucătoarele care s-au evidenţiat în mod deosebit în sezoanele trecute pentru CS Baschet Teleorman Alexandria este extrema Anca Şipoş. Sportivă cu experienţă deosebită, Anca Şipoş are peste trei ani de zile în care a jucat la Alexandria, iar în această perioadă ea a cochetat inclusiv cu lotul naţional. Recent, Şipoş a participat la acţiunea de pregătire a lotului naţional de senioare, iar prestaţiile alexăndrencei în vârstă de 28 de ani au fost apreciate. “A fost cam obositor, dar a fost un turneu bun”, a spus Anca Şipoş, care şi-a prelungit contractul cu clubul alexăndrean.

De săptămâna trecută, lotul echipei din Alexandria a reluat pregătire în Sala Polivalentă, iar Şipoş este una din sportivele care continuă la CS Baschet Teleorman, sub comanda antrenorului Mădălin Piperea. Despre noua componenţă a lotului echipei, este prematur să vorbim, după cum şi antrenorul alexăndrean n-a vrut să facă aprecieri cu privire la potenţialul jucătoarelor venite în aceste zile la echipă. Nici Anca Şipoş, una din sportivele importante ale lotului alexăndrean nu a putut spune multe despre colegele sale, însă şi-a exprimat încrederea că şi în acest sezon CSBT Alexandria va face o figură frumoasă în prima ligă naţională. “Ce să spun, suntem la început, încă nu ne ştim, dar sperăm să facem o echipă bună în acest sezon”, a spus una din cele mai importante jucătoare din lotul echipei alexăndrene.

Deocamdată, la Alexandria se cunosc cu certitudine patru jucătoare; Anca Şipoş, Alina Chivu şi Crenguţa Teodorescu – şi-au prelungit contractul, a revenit Mihaela Mihai, iar în lot sunt cinci sportive străine, care însă n-au fost confirmate că rămân la echipă; lotul va fi completat cu sportivele de la junioare Under 16.

Pentru ediţia de campionat 2014-2015 obiectivul stabilit de conducerea clubului CS Baschet Teleorman Alexandria este clasarea pe locurile 1-8.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.